Van goede kwaliteit Het binnen Volledige Kleuren LEIDENE Scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit Het binnen Volledige Kleuren LEIDENE Scherm voor verkoop
Dosatronics het LEIDENE scherm is zeer goed. Wij hebben de vele huurschermen van Donnie gekocht. En wij kregen uitstekende goederen, snelle reactie en de goede dienst.

—— Cesar Paulo Lemus

Als u wilt Om LED-display uit China, Dosatronics is uw eerste keuze!

—— David Andrew

We hebben duizenden vierkante meter LED-schermen geïnstalleerd op de bouw, voor event etc, terwijl veel van hen komen uit Dosatronics, ik hou van zijn product, ik houd van Donnie.

—— Sophia Grace Pilar

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Dosatronics Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Dosatronics Co., Ltd. Shenzhen Dosatronics Co., Ltd. Shenzhen Dosatronics Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Dosatronics
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 100million-300milliom
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

 

24 de uren online dienst voor u. als er om het even welk onderzoek over verkoop is, te voelen de prijs, de technische parameters, de verrichting, mantenance enz., gelieve vrij om ons e-mail te verzenden of ons diectly op om het even welk ogenblik te roepen.

 

 

Uitstekende Kwaliteit, Snelle reactie, de Oprechte Dienst.

 

 

1.It is Aluminium Materiële LEIDEN Kabinet, heeft het het minder gewicht van 40 kg/m2, kunt u het voor installatie en beweging gemakkelijk behandelen.

2.Rental het LEIDENE Scherm heeft de lagere consumptie, en de LEIDENE Kabinetssloten voor het gemakkelijke assembleren, het heeft ook het optuigensysteem om installatie te hangen. Voor de Hangende installatie, hebben wij de recentste structuur van het Toesteloptuigen. en gecombineerd met Kabinetssloten. het zal tot het LEIDENE Scherm geen Gap tussen de kabinetten maken om perfecte beelden te tonen.

3.For gemakkelijke transportion, Huur geleide vertoning heeft het Vluchtgeval voor verpakking, kunt u het gemakkelijk bewegen.

4.We gebruik meest lastest MBI5020 Drijvend IC, zal de Verse frequentie genoeg zijn om de LEVENDE SHOW te tonen. de verse Frequentie kan aan 4800 Herz-9600 Herz, met hoge Grijze Rang van Niveau bereiken 16384. het zal de beeldkwaliteit waarborgen!

5.With de Recentste LEIDENE Videobewerker, voor Veelvoudige signalen, zullen wij de Videobewerker voor u voorbereiden. Het kan DVI, VGA, TV, s-Video's, SDI, HDMI.etc-signalen ontvangen. kan ook het beeld van twee verschillende signalen tonen

 

Contactgegevens
Shenzhen Dosatronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Donnie Wang

Tel.: 86-136-8687-7895

Fax: 86-755-2949-6823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)